@
Marek
tak, wszystko "dzięki" podróbie wahacza - stąd mój tytuł o stukach po wymianie wahaczy, a żaden mechanik tego nie znalazł, aż do tego sprzed kilkunastu dni, więc jest on też moim "cichym bohaterem", bo to on w Świnoujściu znalazł przyczynę, ale z racji na jego cennik nie było mu dane już dokończyć dzieła
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@
darmodziej
o zrobieniu zdjęć pomyślałem trochę za późno, byłem niestety zabiegany i nie przyszło mi to do głowy od razu. W każdym razie było to tam gdzie jest umiejscowiona tuleja wahacza od strony najbliżej maski, i było tam ewidentnie wydarte od ocierającego wahacza
@
davidcie
za rozrząd chciał 200zł, więc chyba w miarę normalnie, inni w Białogardzie chcieli robić nawet za 150zł, ale to wydało mi się podejrzane. A ten mechanik robił już sprzęgło u dziadka i zrobił dobrze, więc mu zaufałem. Skoro mówił że 200zł za rozrząd to okazuje się że a 50zł wymienił pasek klinowy, filtr paliwa, zeszlifował wahacze i wymienił maskę....Aż nie mogłem uwierzyć że tak tanio wyszło. Jeszcze kazał mi zabierać maskę by za kilkanaście PLN opchnąć ją na złomie, ale mu ją zostawiłem by on to zrobił, chociaż parę złotych więcej będzie miał. Naprawdę super mechanik
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.