Misza. Wyciąg Denso i sprawdz tą dużą główną wtyczkę czy masz ją właściwie włożoną/dociśniętą. Mnie dzisiaj też wyskoczyło to co tobie. Nie miałem radia tylko możliwość wstukania cyfr od 1 do 6. Myślałem że wyjdę z siebie co się porobiło, grzebałem dziś przy kablach i wtyczkach bo dokładałem bluetooth. Po jakimś czasie zorientowałem się że nie właściwie wcisnąłem tą wtyczkę- była nie do końca wciśnięta. Wsadziłem dobrze i problem zniknął. Wszystko działa. Być może tutaj tkwi u Ciebie problem. Dodam iż wtyvzka ta dla mnie jest problematyvzna więc może inni też mają z nią problem. Sprawdz. Napewno nie zaszkodzi.
Tak czy inaczej poradziłem sobie i przerobiłem wiązki (z 2 zrobiłem jedną hybrydę) Obsługująca DENSO i BLUETOOTH
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Założyłem hybrydową wiązke i na szczęście wszystko odpaliło, a bluetooth/voice control działa elegancko i bez problemu. Denso od razu wyczaiło nowy sprzęt.
Oto foty:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A tutaj już poskładane do kupy