Brak
Cytat:
|
Masz alarm? Ewentualnie zamknij auto dwa razy klikając przy otwartej szybie i sprawdź czy rygluje (czy klamka wewn działa) - kwestia eliminacji czy nie działają wyłącznie kierunki, czy też wcale nie masz podw. ryglowania.
|
Alarmu nie mam, a co do podwójnego ryglowania to działa, bowiem dźwięk się nie zmienił tylko tych kierunków brak przy podwójnym ryglowaniu. Choć sprawdzę to przy otwartej szybie lecz na 99% jestem pewien, że działa podwójne ryglowanie.
Cytat:
|
Przeciwmgłowe to może być włącznik albo przekaźnik - chyba nic więcej nie wchodzi w grę.
|
A przekaźnik nie jest ten sam do tylnych i przednich przeciwmgielnych tak samo jak bezpiecznik ??
A może faktycznie włącznik poszedł tylko pytanie - da się sprawdzić spinając kable na krótko czy zadziałają przeciwmgielne - chodzi mi o wyjęcie włącznika i tam coś zmajstrować tylko właśnie - potrzebowałbym wiedzy, który kabel od czego jest albo najlepiej jak sprawdzić czy działa mi włącznik od przeciwgielnych z przodu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.