Witaj "Trasz",
Jakich szczegółów potrzebujesz? Czy te poniższe będą wystarczające?
Pracuję w Salonie Forda. W naszej ofercie oprócz samochodów nowych mamy również auta używane z pewnych źródeł, sprawne technicznie, tak aby nowy właściciel nie inwestował w nie po tygodniu, auta z gwarancją od 6 miesięcy do 1 roku. Jeśli ktoś z forumowiczów planuje zakup auta nowego i używanego, to proszę o kontakt na forum (wiadomość prywatna lub inna forma) + opis jakiego modelu Forda szukamy, a ja 1. doradzę najlepiej jak umiem, którą wersję, silnik i opcje wybrać, żeby kolega z forum "miło mnie wspominał"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 2. zaproponuję mam nadzieję atrakcyjną ofertę, pomimo, że cena może być wyższa niż w innym Salonie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., bo nie zawsze cena jest najważniejsza, ale sposób dochodzenia do niej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i ostateczna oferta kompleksowej transakcji . Jak na razie forumowicze, którzy już kupili za moim pośrednictwem swoje Fordy są zadowoleni i z oferty cenowej i pomocy, więc nadal będę się starał, aby kolejne osoby, były również zadowolone. 3. Mogę zaproponować transakcję zakupu nowego auta i pozostawienie używanego „w rozliczeniu” na dobrych warunkach cenowych odkupu auta używanego. 4. Mogę pomóc w sprzedaży auta używanego poprzez jego odkup, jak ktoś chce szybko sprzedać i rozumie, że są ceny wywoławcze z allegro / otomoto.pl i ceny transakcyjne, które monitoruje EUROTAX. 5. Pomogę w serwisie jeśli będzie to z moje strony możliwe.
Nie jestem w stanie zaproponować ceny „z kosmosu”, jaką czasami klienci otrzymują w innych salonach ponieważ oferty, te są z zastosowaniem „triku niskiej piłki”, gdzie Klient otrzymuje niską cenę, ale płaci drożej „w obowiązkowym kredycie / leasingu” i ostatecznie wychodzi drożej. Natomiast ze swojej strony dołożę wszelkich starań, aby w miarę moich możliwości zaproponować coś, aby przekonać forumowicza do skorzystania z mojej oferty, bo jak napisałem powyżej, niska cena, to tylko część transakcji zakupu nowego samochodu.
Jeśli mogę udzielić jeszcze dodatkowych informacji, to proszę o kontakt.
Pozdrawiam
Krzysztof
P.S. Ponieważ zmieniłem dealera i markę, dlatego też w przypadku Forda niestety nie jestem już w stanie pomóc z przedstawieniem oferty. Nadal mogę doradzić co wybrać i na co zwrócić uwagę.