Egr już dawno zaślepiony jest, rura od ic do egr jest cała szczelna, nie dawno wyjmowana i sprawdzona nawet pod ciśnieniem, pęknięć nie widać ani przetarć, co do pompy to opiłki poleciały z pompy wstępnej którą wymieniłem a z resztą pisałem o tym we wcześniejszych postach, rolki na pompie były idealne i bieżnia po której chodzą również także nie było potrzeby tego wymieniać jedynie cała wstępna poszła nowa i uszczelnienia całej pompy. Na wałku też nie było widać żadnego śladu wytarcia ani zniszczenia, wydaje mi się, że tylko z tej wstępnej sypało bo łopatki są zdarte sporo, Zastanawia mnie jeszcze skrzynia... może to ona robi cały "ambaras". Najdziwniejsze jest to, że jak trzymam ten gaz w tym momencie co szarpie to nawet zmiana biegu na niższy albo wyższy nie powoduje tego, że to szarpanie znika, jest dalej a na wyższym biegu nawet bardziej odczuwalne... Myślę zmienić olej w skrzyni jeszcze, tylko nie wiem ile tam wchodzi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.