Cytat:
|
Aby obraz z kamery był poprawnie (kolorowo) wyświetlany na ekranie DENSO adapter MARI należy przestawić na tryb NTSC.
|
Gdyby tak to było.. to było by piknie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...ale tak niestety nie jest. Mam kamerkę SONY (dedykowaną) i podobno PAL (a przynajmniej tak jest w opisie), obraz w kolorze jest gdy Mari ustawię na PAL, z tym że ma poziome odbicie i do ideału mu daleko. Jutro znajomy ma mi podrzucić konwerter i kamerkę NTSC do dalszych testów ... i wszystko będzie jasne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (przez bardzo krótką chwilę miałem nadzieję że problem tkwi w moim adapterze, ale
discus9 udostępnił mi swój do testów i efekt był taki sam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
Cytat:
|
... tylko jakość obrazu z Navi DVD jest nadwyraz niezadowalająca.
|
Obraz z NAVI to nie problem - wystarczy na przekaźnikach rozdzielić RGBs (czyli na touchscreen idzie albo sygnał z "szarego" Mari albo z NAVI)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.