View Single Post
Stary 24-04-2014, 23:31   #1
caraculll
ford::amateur

Imię: Andrzej
Model: S-max
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2007
Domyślnie Wymiana Dwumas + sprzeglo (komplet) ASO - Cena

Jako ze to moj pierwszy post, na wstępie chciałem wszystkich serdecznie powitać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zaobserwowałem u siebie pierwsze objawy padającego sprzęgła. (lekki masaż stopy + delikatne stukanie przy wciśniętym pedale sprzęgła) pewnie jeszcze troche pojezdze, poniewaz zadnych innych obiawów na razie nie ma. (Auto nie szarpie, skrzynia pracuje precyzyjnie). Niemniej jednak wymiana zbliża sie wielkimi krokami i trzeba bedzie rozbić świnkę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Moje pytanie: czy ktos z was robił kompletne sprzęgło w ASO forda ostatnimi czasy ? i jesli tak, to ile taka przyjemnosc kosztuje?

Pytam ponieważ pozytywnie sie zaskoczyłem ostatnio - robiłem w ASO kompletny rozrząd wraz z pompą wody i zapłąciłem 1049zł z czesciami i jeszcze mi zrobili jakis badziewny przegląd i samochód umyli Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

moze ktos w koncu zaczął myslec w ASO...

z góry dziękuję za info.
caraculll jest offline   Odpowiedź z Cytatem