zapewne gdym umial go potem zalozyc to i moze bym sie o to pokusil...kompletny laik ze mnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wczorajsza wizyta w Auto-Was rozwiazala problem, a takie sa moje wrazenia...przyjechalem na umowiona godz w celu sprawdzenia stukania w okolicach rozrzadu, po wejsciu do biura, chwila konsternacji, trzech facetow za "lada" i brak zainteresowania? po krotkiej chwili Pan, ktory wlasnie konczyl jesc (rozumiem, taka pora, sam w pracy jem o tej porze) zapytal w jakiej sprawie, po odp powidzial zebym chwile zaczekal, wiec poszedlem zapalic...szybki papieros, wracam do biura i na wejsciu mechanik "poprosze kluczyki", usmiech na mojej twarzy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. po krotkich ogledzinach, diagnoza to: "padajace kolo pasowe, jeszcze Pan pojezdzi, ale lepiej wymienic calosc", troche pogadalismy, podpowiedzial mi kilka rzeczy o ktore pytalem...zdecydowalem sie na wymiane calosci, poczym uslyszalem ze kosztowac mnie to bedzie miedzy 1100 a 1200 i okolo 2.5 godziny, cena wydala mi sie oka, a czas roboty przyjalem z usmiechem glebokiego niedowierzania, zostawilem autko i okolo 13 pojechalem do domku (autobusem okolo 25 min)...dokladnie o godz 15.21 odebralem tel a w sluchawce uslyszalem "Dzien dobry, Mondeo jest gotowe do odbioru" jakie bylo moje zdziwienie? OGROMNE, z zegarkiem w reku zajelo im to 2 godz i 20 minut...wczesniej sie z czyms takim nie spotkalem, koszt roboty z czesciami to 1149.00 pln-ow, dodajac do tego mila obsluge i krotki (moim zdaniem) czas oczekiwania, serwis Auto-Was spisal sie na 5+
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wiem, ze jak cos sie bedzie dzialo z moim mondkiem, to pojade wlasnie do nich...polecam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jeszcze jedno, kiedy zostawialem samochod, zapomnialem o tablecie wartym jakies 3 tysiace, ktory zostal w schowku siedzenia pasazera, kiedy odbieralem samochod, w biurze gosciu przypomnial mi o tablecie, ktory to czekal na mnie na polce w biurze...duuuze brawo za uczciwosc i uczynnosc, wierze ze tej uczciwosci nie brakuje im przy "robocie"