Temat: [Focus 2004-2008] Czy Radio 6000CD odtwarza płyty z MP3?
View Single Post
Stary 28-04-2014, 20:23   #9
pio-mor
ford::amateur

Imię: Piotr
Model: mondeo mk IV
Silnik: 1,8
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Czy Radio 6000CD odtwarza płyty z MP3?

Nie wiem jak inne radia w fordach ale radio z oznaczeniem 6000 CD z całą pewnością ODTWARZA pliki mp3. To co wyżej napisane wynika z niewiedzy albo z lenistwa. Otóż faktycznie jeśli nagramy na płytę po prostu pliki mp3 luzem lub w folderach to rzeczywiście nie odtworzy - u mnie pojawia się komunikat data cd ale jeśli te same pliki mp3 nagram luzem lub w folderach jako Jukebox do odtwarzania w urządzeniach audio to oczywiście radio to odtworzy w ten sposób nagrane pliki mp3. Na płytkę cd wchodzi mi kilkanaście płyt normalnych a na jedną płytę dvd nagrałem całą swoją dyskografię i wszystko działa a nawet radio wyświetla nazwy utworów. Opcja Jukebox jest dostępna w zwykłym Nero - więc nie piszcie że nie odtwarza tylko piszcie że nie umiecie czytać instrukcji obsługi, gdzie wyraźnie jest napisane w jaki sposób ma być zapisany plik mp3.
pozdrawiam i sprawdzajcie niedowiarki, a już najbardziej mi żal tych co podukupywali sobie transmitery i inne zmieniarki i klikają w te piloty zamiast korzystać z funkcjonalnej kierownicy. A i uprzedzam - u mnie na radiu nie ma żadnego napisu mp3 jak ktoś tam wcześniej pisał.
ODTWARZA ODTWARZA.
pio-mor jest offline   Odpowiedź z Cytatem