Temat: [Focus 2004-2008] Wymiana PRZEŁĄCZNIKA ŚWIATEŁ
View Single Post
Stary 29-04-2014, 14:14   #45
Smugg69
ford::average

Imię: Marek
Model: Focus
Silnik: 1.6 TDCi 90KM
Rocznik: 2005
Domyślnie Odp: Wymiana PRZEŁĄCZNIKA ŚWIATEŁ

Cytat:
Napisał karski Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Niedawno próbowałem wyjąć swój bez rozbierania tego kawałka plastiku deski pod przełącznikiem, ale jedyne co mi się udało, to prawie zdjąłem przedni panel z tego przełącznika Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak samo jak ja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na początku wziąłem dwa płaskie i sztywne noże i wsadzałem na górze i dole przełącznika kolejno po lewej i prawej stronie. Namęczyłem się, naszarpałem, ale wyszło bez uszkodzeń...Akurat nie miałem TORXa pod ręką.

Następnym razem zdjąłem tą plastikową osłonkę, najlepsza metoda. Po odkręceniu jednej śrubki trzeba ją pociągnąć od dolnej krawędzi, zaczepy puszczą, odginasz uszczelkę koło drzwi i plastik wychodzi. Max 5-10 min Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Smugg69 jest offline   Odpowiedź z Cytatem