View Single Post
Stary 03-05-2014, 12:24   #31
p.saw
ford::professional

Imię: Przemek
Model: Mondeo MK5 FL Titanium
Silnik: 2.0 A8 EcoBlue 190KM
Rocznik: 2019, I rej. 2020
Domyślnie Odp: Wadliwe podłączenie głośników w fabryce czy coś innego ?

Cytat:
Napisał Norb.81 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kostki od sopranów są malutkie i wymagają sprawnych paluchów. Wiec tak. We wnętrzu kostki jest biały środek. Musisz go wysunąć. Aby to zrobić wciśnij po bokach mikroskopijne zapatki białe jakąś igłą. Wysunie się kawałek i zpatki wskoczą do kolejnych dziurek. Powtuż zabieg i wysunie się całkiem. Nastepnie postępujesz już jak z białą kostką od dużego głośnika. Od przodu Igłą podnosisz zapatki nad stykami w kostce i wysówasz styki.
Gdy miałem w ręce te kostki od sopranów dokładnie pomyślałem o tych małych zapadkach. Wolałem jednak się zapytać, aby czegoś nie sp-----ć.
Dzięki za wskazówki.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Co do wątpliwości kolegi igrzelczyk, do zasadności i bezpieczeństwa "naszego" zabiegu, informuję, że fabryczne głośniki i tak zamierzałem wymienić. Jeśli przedwcześnie "padną" to płakał nie będę. Jeśli jednak wytrzymają jakiś czas to będę się cieszył z w miarę przyjemnego odsłuchu.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
p.saw jest offline   Odpowiedź z Cytatem