Cytat:
|
Kostki od sopranów są malutkie i wymagają sprawnych paluchów. Wiec tak. We wnętrzu kostki jest biały środek. Musisz go wysunąć. Aby to zrobić wciśnij po bokach mikroskopijne zapatki białe jakąś igłą. Wysunie się kawałek i zpatki wskoczą do kolejnych dziurek. Powtuż zabieg i wysunie się całkiem. Nastepnie postępujesz już jak z białą kostką od dużego głośnika. Od przodu Igłą podnosisz zapatki nad stykami w kostce i wysówasz styki.
|
Gdy miałem w ręce te kostki od sopranów dokładnie pomyślałem o tych małych zapadkach. Wolałem jednak się zapytać, aby czegoś nie sp-----ć.
Dzięki za wskazówki.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do wątpliwości kolegi igrzelczyk, do zasadności i bezpieczeństwa "naszego" zabiegu, informuję, że fabryczne głośniki i tak zamierzałem wymienić. Jeśli przedwcześnie "padną" to płakał nie będę. Jeśli jednak wytrzymają jakiś czas to będę się cieszył z w miarę przyjemnego odsłuchu.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.