Temat: [Mondeo 2007-2014] Doinstalowanie modułu BT/VC
View Single Post
Stary 04-05-2014, 18:57   #1839
CraC
ford::beginner

Imię: Bart
Model: MK4
Silnik: 1800
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Doinstalowanie modułu BT/VC

Cytat:
Napisał ralf88 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Też miałem 6000 i uważałem że Sony jest brzydkie, ale po 5 min grania Soniaka zmieniłem zdanie -na tych samych głośnikach efekt jest bardzo duży,Po za tym w Sony ustawiasz oddzielnie parametry dźwięku dla radia,cd i aux,jest też eqaliser,tylko z Sony masz sterowanie głosem po polsku(z NX nie ma)+ mp3.
Co do kosztów to 200zł radio (po sprzedaży poprzedniego) Sony 6CD. moduł 212 -370zł z przesyłką+ 25zł gniazdo usb.ale jak nie zależy Ci na j.p. to najtańsze moduły z USB np. z Hiszpańskim są po 150zł
Jeśli masz conversa to wszystko wyświetla się na liczniku (książka tel,połączenia,zapamiętane stacje,katalogi MP3, spis tytułów utworów na cd, usb,itp
BT audio itp. są funkcje losowego wybierania utworów,potarzania utworów itp
Wyświetlacz w sony wyświetla więcej informacji jednocześnie jest 2 wierszowy + jeszcze małe ikonki.
Na NX trzeba wydać ok1500zł + antena +kieszeń +ramka razem to min 2000zł a i tak USB podłączone jest do modułu BT który też trzeba mieć.
Namowiłeś mnie ... Soniak wlasnie dodarł i faktycznie nie jest tak zle jak sie wydawalo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dziekuwa

Bump: Witam,

Mam mały problem. Zakupiłem radio Sony mp3 (part no: BS7T-18C939-AF; MODEL CD345-MCA SONY; ITEM NUMER H-CD345-AF EUR) i nie mam jak podlaczyc anteny ... Czy to mozliwe aby w nowszych sony mp3 (2012) byly dwa gniazda antenowe dodatkowo inne niz w starszym 6000CD (2010) ? Jesli tak to dlaczego sa az dwa ?

Prosze o pomoc gdyz chcialbym zlozyc konsole i zostac audiofilem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Przy okazji powoli tez przygotowuje sie do instalacji modulu i nasunely sie nastepujace pytania:

1. Jak sprawdzic czy jest instalka pod mikrofon, bo mikrofonu nie ma to wiem ... ?Wsadzilem tez tam reke bez demontazu kieszeni lampki i nie wyszukalem nic poza gabeczka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

2. Zakladam ze wedle instrukcji Zdzislawa22 nie mam podpietej "wiazki" bo nie mam bialego i brazowego kabla w kostce do radia, czy jest sens rozbierac schowek i szukac jak juz mam dwa znaki iz raczej golo niz wesolo ?

Z gory dzieks
Pozdrawiam
Leszcz Forumowy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
CraC jest offline   Odpowiedź z Cytatem