Temat: [Mondeo 2000-2007] Regeneracja wtyskiwaczy
View Single Post
Stary 05-05-2014, 22:18   #35
krzysiekj1990
ford::advanced

Model: Mk3
Silnik: 2.0 Tdci
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: Regeneracja wtyskiwaczy

Cytat:
Napisał Boblo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jako KAZIÓW określiłem tych, którze te wtryski regulują. Ty je regulujesz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ciekaw jestem jaką metodą ? Z pewnością nie powiesz, bo to pewnie jakaś tajemnicza metoda własnego pomysłu,.. bo na pewno nie autoryzowana przez delphi. Skracasz sprężynki? Albo rozciągasz kombinerkami? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie chodzi mi tu o jakieś przepychanki i spory. Ale z tego co wiem i co napisałem parę postów wyżej - tych wtrysków się nie reguluje żadną "oficjalną" metodą. W fabryce składają wtrysk do kupy z odpowiednich części > testy > kody > i do widzenia.
Wiadomo jak przekładki przekłada na nóż widelec sie uda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
krzysiekj1990 jest offline   Odpowiedź z Cytatem