View Single Post
Stary 06-05-2014, 12:06   #172
zombie6
ford::professional

Model: Focus III
Silnik: 1.6 Ecoboost 182 KM
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Co nas spotkało na trasie czyli nasze nagrania z CAR DVR

=> Andrzej
Niby tak - widzę - jadę, ale kurde jak świadomie łamię przepisy i wyprzedzam na ciągłej to już nie błyskam na innych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Za prędkość żaden piesek Cię nie usadzi - nie ma dowodów, ale za ciągłą mógłby przy odrobinie zachodu, a szef MSW by triumfował, że kolejny pirat internetowy został surowo ukarany Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Poza tym cholera wie czy jakiś zawistny konfident nie wyśle linka do Twoich filmików, bo to ostatnio modne i jakże popiera się i przyklaskuje donosom Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ludzie mają frajdę jak komuś dowalą, zresztą jak oglądam niektóre filmiki na Youtubie zatytułowane "Debil", "Pirat", "Idiota" to zastanawiam się jakim debilem czy niedorajdą drogową trzeba być by wrzucać taki shit....kolo jedzie specjalnie 30 km/h, ktoś go wyprzedza na ciągłej z widocznością na 10 km i zerowym ruchem, a ten pomstuje i klnie jak szewc, normalnie kabaret Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
P.S. Ja Cię trochę rozumiem, bo też pociskam ostro (nawiedzony na prędkość szef MSW by mnie potępił siarczyście Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) , ale wybaczam innym to i owo, nie trąbię i nie błyskam w błahych sytuacjach, a już na pewno nie jak sam jednak nie jestem czysty w danym momencie - ludziska nie potrafią oceniać odległości, a zbliżasz się zawsze jednak znacznie szybciej niż zwyczajny Kowalski w kapeluszu - oni nie spodziewają się Ciebie jeszcze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wszystko luzacko i nie za wszelką cenę trzeba brać, to że pewnie czujesz się za kółkiem i ogarniasz furę nie podlega dyskusji jak dla mnie, jeszcze bardziej wyluzuj na błędy innych i będzie git - taka moja rada Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez zombie6 ; 06-05-2014 o 12:27
zombie6 jest offline   Odpowiedź z Cytatem