View Single Post
Stary 07-05-2014, 21:37   #66
wrzoch
ford::expert

Imię: Ł
Model: Kuga Mk3
Silnik: 2.5 FHEV AWD
Rocznik: 2023
Domyślnie Odp: Geometria-Kraków

Każdy kiedyś zacząć musi. Podejrzewasz jakąś akcję autowybielającą?
Ja tam ten warsztat sobie chwalę, a bywałem w różnych:

Na stadionowej (chociaż nie wiem czy do dobrego trafiłem), ale z polecenia ustawili mi zbieżność tylko z przodu i nawet nie zgadniesz jak byli z siebie zadowoleni. Jak się zapytałem co z tyłem, to z pyskiem gość na mnie wyjechał, że trzeba było od razu mówić, że obie osie i to nie za taką cenę. Nic nie wspominałem wcześniej o tym, że ma być tanio czy coś w ten deseń - mieli ustawić zbieżność - już do nich nie pojechałem.

W innym zakładzie gdzieś w okolicach Prandoty wyjechałem z przekrzywioną kierownicą, dopiero za drugim razem im się udało wstrzelić, ale przy hamowaniu coś dziwnie w jedną stronę uciekał - już do nich nie pojechałem, szkoda mi czasu było.

W VULKO pseudo "siłacz" miał problem z odkręceniem kontry na drążku kierowniczym, który był świeżo po wymianie końcówek. Grzał palnikiem drążek, klął, cudował, ale się nie poddał - chwała mu za to, chociaż za grzanie w okolicach świeżej końcówki miałem mu ochotę łeb ukręcić. Kierownik też miał zły dzień wtedy, dlatego tam już też nie jeżdżę.

Kontakt: wrzoch(at)gmail.com
wrzoch jest offline   Odpowiedź z Cytatem