Temat: [Mondeo 2000-2007] Regularnie padająca cewka
View Single Post
Stary 11-05-2014, 12:52   #7
Michal_NDZ1
ford::beginner

Imię: Michał
Model: Ford Mondeo MK IV
Silnik: 1.6 Duratec 110KM
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Regularnie padająca cewka

Świece i kable mam oryginalne, NGK z tego co jestem zorientowany robi świece i przewody dla Motorcrafta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Co do nieoryginalnej cewki to bardzo możliwe, niestety ciężko jest mi powiedzieć, czy jest to wina założenia LPG ponieważ auto kupiłem rok temu i po 2 tygodniach od zakupu założyłem instalację. Pytałem swojego "pseudo gazownika" bo chyba tak go trzeba nazwać, to powiedział, że nie podpinał się pod cewkę ale nie wiem czy mogę mu wierzyć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak jak napisałem, gdybym wiedział, że kupię oryginał za 300-400zł i będzie OK to bym to zrobił, natomiast jak mam kupić i ma mi po 2 miesiącach paść, to wolę raz na 2 miesiące wydawać 90zł na tanie podróbki ale to też nie jest rozwiązanie problemu...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Michal_NDZ1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem