Cytat:
|
Marcin - dobrze znasz mój stosunek do wgrywania softu startując "podłożoną" sesję IDSa na wyłączonym zapłonie.
Nie jeden Docento (z całym szacunkiem dla wiedzy i doświadczenia kolegi...) to potrafi.
Jak ktoś mnie grzecznie poprosi, to też to zrobię. Zadziała, ale ryzyko z tym związane dla mnie jest spore. Wolę po prostu uruchomić procedurę aktualizacji a nie obudzić się z samochodem do grubszego "zbierania"...
|
wieloma narzędziami, na wiele sposobów można uwalić każde współczesne auto, ale wydawało mi się, że to nie wątek o straszeniu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jako kontynuacja podsumowania,
fabryczne (!) krzywe momentu i mocy obu wersji 2.0 tdci (w tym przypadku w FF3, ale pewno są takie same w pozostałych) wyglądają tak:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.