Cytat:
|
Ehh szkoda, że dopiero od połowy 2010 roku szły z Delphi.
....
|
Właśnie kolega
kolopeter podpowiedział mi (dzięki Piotrze!) jak można Twój samochodzik trochę bezpieczniej niż "podkładaniem sesji" zamienić na (nominalnie) mocniejszy...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Podeślij proszę na PW VIN swojego auta i namiar na siebie - pogadamy...
BTW - nie ma to jak "społeczny" doping do uruchomienia kreatywności
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
...krzywe momentu i mocy obu wersji 2.0 tdci ...
|
Potwierdza się empiryczna obserwacja, iż max moment dla 163PS jest "dłuższy" niż dla 140PS i wynosi "na osi" zapewne powyżej 350Nm ("wyliczany" - czyli "na silniku" - pokazywany jest ok 369Nm w mojej próbie i 371Nm u kolegi
kolopeter)
Cytat:
Co do uwalenia auta, to ciężko to zrobić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ...
|
Ja nie napisałem, że auto będzie uwalone tylko, że może "trochę" pracy kosztować jego "pozbieranie"...
Sam wiesz ile trwają te wszystkie operacje IDSem i ile nerwów człowiek przy tym traci...