Cytat:
Z Eononem identycznie kombinowałem, ale realnie powiedzmy sibie szczerze, że nie masz gwarancji bo nawet jak się uda kupić za te 340$ i uniknąć doliczenia VAT i cła ( wtedy może dojść do 1400 zł ) to wysyłanie do Hong Kongu i czekanie na zwrot to wg mnie mrzonka.
Z drugiej strony z gwarancją PL za 2300 to już za drogo i żadna okazja przy sprzecie, który ma tyle negatywnych opinii na necie. Sam prawie kupiłem, ale jeszcze poszperałem i mi się odechciało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
witam
Wtrącę swoje 4 grosze ... Kupiłem Eonon w wersji czarnej na eonon.com. Mój egzemplarz od nówki miał problem z działaniem - resetował się losowo - co dziwne jeśli były załączone światła drogowe to działał OK. Ale po 8 miesiącach padł czytnik karty SD GPS i wtedy się zdecydowałem skorzystać z gwarancji. Koledzy z Chin
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. przyjęli zgłoszeni, dali nr serwisowy i instrukcję wysyłki. Radio wysłałem POcztą Polską za ok 75 zł. Po ok. 3 tygodniach dotarło do Hong Kong. Serwis przejrzał radio i po tygodniu dostałem info, że fabryka wyśle mi nowe radio bezpośrednio. Po tygodniu miałem radio u siebie (wysyłają FedEx). I tyle jak na razie działa OK
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ...
Mam teraz jedno pytanie - w moim Mondku 2012 złącze anteny radiowej to dwie wtyczki Fakra, nie mam anteny dachowej. Po podłączeniu przez przejściówkę na ISO radio odbiera bardzo słabo. Wujek google podpowiedział, że chyba chodzi o brak zasilania anteny
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Znalazłem na allegro całe mnóstwo takich separatorów do VW.
Np.
http://allegro.pl/separator-wzmacnia...159941730.html
Czy ktoś ma sprawdzony separator/zasilacz ? Z góry dziękuję za informację ...