Cytat:
|
No tak ale chodziło mi bardziej o to że może ktoś miał taki kabel jak ja i wszystko dało się zgrać i wgrać. Z racji tego że jestes w elektronice obeznany myślałem ze się orientujesz który kabelek jest lepszy a który gorszy. Z tego co czytałem kiedyś to chinskie klony maja jakis słaby układ scalony i nie daja rady z większymi prędkościami.
|
Harisonl ale to właśnie Mayak polecał z tego co dobrze pamiętam właśnie ten model Elma od Mari. Dlatego właśnie dzięki Panu Saperowi i Tadzikowi takowy zakupiłem, pokuszony info iż on jedyny słuszny, najmniej problematyczny.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
|
Tez takowy przerobiony kabel posiadam, lata na obu ca nach. Tylko nie wiem dlaczego dziala mi tylko na elmconfig i forscan, inne programy wywalaja bald zwiazany z interfejsem. Nie mozna znalezc albo nieznany. Czyzby sterowniki? Albo te czasy opuznienia i inne ustawienia?
|
Mi na niektórych wystarczyło zmienić na szybszy transer 500k i poszło. Ale to fakt, nie na każdym działa.