View Single Post
Stary 13-05-2014, 00:08   #237
Teisejas
ford::advanced

Model: Focus Mk3 Turnier
Silnik: 1.6 TDCi 115KM
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: zakup rejestratora jazdy

Z tego co widzę to ten rejestrator Redar 04 WDR, to nic innego jak rejestrator G1W pod nazwą polskiego importera. G1W jest rekomendowanym rejestratorem w niższej klasie cenowej na stronach dashcamtalk.com i jest w innych krajach popularny (na youtube można znaleźć sporo fimów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
Sam zamierzałem kupić rejestrator za ok. 400 zł, ale po obejrzeniu tego co niby można dostać u polskich sprzedawców za tą cenę, uważam że G1W i tak w tym przedziale jest najlepszy pod względem jakości nagrań i nie ma najmniejszego sensu przepłacać. Z tego co pamiętam ten rejestrator jest na tym samym chipsecie i sensorze co DOD LS300W.
Sam zdecydowałem się na zakup nowszej wersji tego rejestratora- G1WH, która różni się szerszym kątem obiektywu (140 a nie 120 st.) i tym, że jest cały czarny. Rejestrator zakupiłem bezpośrednio u Chinczyka na aliexpress (56$ ~181 zł), no i teraz czekam na przesyłkę... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Teisejas jest offline   Odpowiedź z Cytatem