Cytat:
|
Proszę czytaj dokładnie co kolega pisze. Napisał że pasy ma zamontowane wiec i na 99% były wcześniej zamontowane fotele tylko ktoś wypioł, i otwory będą za gwintowane. Dodatkowo jeśli pasy są zamontowane odchodzi odpinanie boczków przerabianie i nacinanie
Do "sergio73" sprawdz proszę czy masz wycięte 8 otworków na śruby w tapicerce pod fotele, lub zrób zdjęci e przestrzeni bagażowej i wszystko będzie jasne oraz jaki masz rodzaj tapicerki.
|
Właśnie sprawdziłem i okazało się faktycznie, że w tapicerce są delikatne nacięcia w miejscach na śruby
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Czy otwory są nagwintowane czy nie to tego jeszcze nie sprawdziłem. Sprawdzę jak będę montował siedzenia. Gwintowanie choć trwa chwilę to nie jest zbyt skomplikowaną czynością
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Na dodatek odkryłem, że rząd drugi jest z wersji 7 osobowej bo boczne siedzenia mają taśmy z tyłu dzięki czemu osoby siedzące w trzecim rzędzie mogą je skłądać i przesuwać. Auto jednak w salonie było sprzedane jako 5 osobowe bo kupiłem je od pierwszego właściciela i on nigdy nie miał 7 siedzeń, nawet nigdy się nie zastanawiał nad tym dlaczego w dowodzie rejestracyjnym ma wpisane 7 miejsc. W każdym razie bardzo mnie to ucieszyło!!!