Cytat:
koledzy - przy skrzyżowaniu A1 i A2 widziałem fajne miejsce na "stragan aktywacyjny" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Kolego
tedi_k jestem chetny na spotkanie w sierpniu jak zjade maszynka do PL, moze byc nawet na tym skrzyzowaniu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a tak serio to jeszcze troche czasu do sierpnia ale prawie caly powinienem byc w PL to moze sie ugadamy zebys mi zalaczyl wszystko ELMem?
Takie tylko jeszcze pytanko mam, w koncu da sie ten tempomat z ogranicznikiem do wszystkich modeli zamontowac czy nie? Bo po przeczytaniu wszystkich tych postow lekko zglupialem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.