Temat: [Mondeo 2007-2014] Dołożenie tempomatu
View Single Post
Stary 13-05-2014, 09:28   #977
Nekrosik
ford::amateur

Imię: Wojtek
Model: Mondeo mk4
Silnik: 2,0
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: domontowanie tempomatu

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
koledzy - przy skrzyżowaniu A1 i A2 widziałem fajne miejsce na "stragan aktywacyjny"Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kolego tedi_k jestem chetny na spotkanie w sierpniu jak zjade maszynka do PL, moze byc nawet na tym skrzyzowaniu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a tak serio to jeszcze troche czasu do sierpnia ale prawie caly powinienem byc w PL to moze sie ugadamy zebys mi zalaczyl wszystko ELMem?
Takie tylko jeszcze pytanko mam, w koncu da sie ten tempomat z ogranicznikiem do wszystkich modeli zamontowac czy nie? Bo po przeczytaniu wszystkich tych postow lekko zglupialem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nekrosik jest offline   Odpowiedź z Cytatem