Dzisiaj zmieniałem tą nieszczęsna żaróweczkę.Powiem tak- więcej miałem problemów ze zdjęciem plastiku maskującego niż z wyjęciem oprawki,tłumaczę więc jak chłopu na miedzy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
będą potrzebne:
-dwa palce (wskazujący i kciuk) prawej dłoni
-dwa palce (wskazujący i kciuk) lewej dłoni
-odrobinę cierpliwości
w/w palce należy włożyć w otwory technologiczne w taki sposób aby palec wskazujący dotykał niewidocznej części oprawki,a kciuk widocznej części oprawki.
Gdy już tak sobie paluszkami macamy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. oprawke,ściskamy te złociste blaszki starając się aby wskazujące paluszki wywierały większy nacisk niż kciuki.Gdy wszystko pójdzie dobrze uparta oprawka powinna wręcz wyskoczyć z mocowań.
Sposób opisany wyżej jest całkowicie subiektywny,i wszystkie niepowodzenia mogą być spowodowane różnymi nie wymienionymi przeze mnie aspektami.Sam próbowałem narzędziami,ale matka natura podarowała nam chwytne paluszki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.