Cytat:
Poproszę o rzucenie okiem na to Mondeo.
Przebieg wydaje się nierealny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Napisałem w innym temacie o sprawdzenie numeru VIN. Może coś wyjdzie.
http://allegro.pl/mondeo-titanium-na...245152621.html
Pozdrawiam i dziękuję za opinie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dodaję VIN: WF0GXXGBBGCE42493
|
Będzie korekta lub dzwon jedno z dwojga na sto procent.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Znalazłem info, że autko przez pierwszy rok do grudnia 2013 zrobiło,
80 tys. I co do dziś tylko 8 tys. cudownie Pan czy Pani zwolniła z jeżdżeniem.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A swoją drogą to, co mi się rzuciło w oczy, czemu jedna oponka ma bieżnik a reszta nie czyżby z tamtej strony pocałunek był. Co może sugerować teoretyczny dzwonek.
PS: Sorry za rozjechane zdjęcie, ale inaczej mało widać.