View Single Post
Stary 16-05-2014, 16:41   #7
wojtekn
Moderator

Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
Domyślnie Odp: Prośba ocena MONDEO 2.0 TDCI 2012

Cytat:
Napisał marcin.jaro Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Poproszę o rzucenie okiem na to Mondeo.

Przebieg wydaje się nierealny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Napisałem w innym temacie o sprawdzenie numeru VIN. Może coś wyjdzie.

http://allegro.pl/mondeo-titanium-na...245152621.html

Pozdrawiam i dziękuję za opinie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Dodaję VIN: WF0GXXGBBGCE42493
Będzie korekta lub dzwon jedno z dwojga na sto procent. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Znalazłem info, że autko przez pierwszy rok do grudnia 2013 zrobiło, 80 tys. I co do dziś tylko 8 tys. cudownie Pan czy Pani zwolniła z jeżdżeniem. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A swoją drogą to, co mi się rzuciło w oczy, czemu jedna oponka ma bieżnik a reszta nie czyżby z tamtej strony pocałunek był. Co może sugerować teoretyczny dzwonek. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

PS: Sorry za rozjechane zdjęcie, ale inaczej mało widać. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wojtekn jest offline   Odpowiedź z Cytatem