Hmm tak mnie kusicie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale do rzeczy.
Nawiązując do postu 406 tego wątku, forumowicza Marka, stworzyłem taki oto schemacik, jak myślicie jest to prawidłowy schemat dla jednej strony (wiadomo opory mniej więcej takie)?
Druga kwestia, czy w kostce (tej wpinanej w gniazdo pod poduszką) są wszystkie piny, inaczej czy łatwo jest tam dołożyć kabelki (czyli przeróbka tasiemki na wersję z tempo, jakoś nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi w tym wątku)?
Kombinuję w kierunku wykonania przycisków całkowicie od podstaw.... czy da radę tam wsadzić, to znaczy do tych "sreberek" jakieś małe estetyczne przyciski, jak myślicie?
Ps A może ktoś zechciałby się pozbyć swoich starych wraz z tasiemką, wiadomo cena musiałaby być symboliczna...
Edit. Schemat tutaj wcześniej zamieszczony nie był prawidłowy, skasowałem by nie robił zamieszania
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.