Ależ wiadomości się rozchodzą
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Auto bezwypadkowe,ale nie bezkolizyjne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Malowane,wiele elementów, szpachla, a jeszcze wczoraj sprzedawca w salonie forda, przypominał właścicielowi jak sprawdzali mu lakier i nigdzie nie było malowane. Właściciel był w lekkim szoku i wierzę,że nie miał o tym pojęcia. Mimo tych wiadomości cena nie spadła
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a i jeszcze sporo trzeba by zainwestować, tak więc szukam dalej.
Jeszcze tylko info,że samochód z Belgii (pomyłka właściciela,że z D), i faktura Vat23% wystawiona była.
czeslaw555 jeszcze raz dzięki, przynajmniej nie wywaliłam kasy w błoto na ASO, a dałam zarobić dobremu fachowcowi. Dla mnie też cenna lekcja
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.