Cytat:
|
nie ma się co dziwić, że uszkodziłem osłonę filtra, kolega dorobił mi klucz 36 i musiałem dołożyć rurkę ok 1m żeby ruszyć, kto to dokręcał ? przecież to plastik
|
Witam wszystkich chciałem was prosić o pomoc w odkręceniu pokrywy filtra oleju próbowałem odkręcić żabą potem kluczem który zakupiłem po próbach odkręcenia żabą ale było już za późno umykał się ,później znowu żabą i gumowym kluczem i nic nawet nie drgnie wiem już ze czeka mnie kupno nowej pokrywy ale może znacie jakiś sposób na wykręcenie tego plastykowego ustrojstwa ? tak to jest chciałem zaoszczędzić na kluczu i naraziłem się na większe koszta
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zamieszczę parę fotek .
Jeszcze jedno chce się upewnić czy śruba od spustu oleju to ta na imbus na dole mniej więcej po środku misy ?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.