Cytat:
Larrond, jeśli odłaczyłeś mikrostyk tylnej klapy i otwieranie z zewnatrz nadal nie działa to masz problem z zamkiem od strony kierowcy a konkretnie z mikrostykiem który jest w tym zamku...(komputer dostaje informacje z tego styku ze auto jest zaryglowane przez co nie daje otworzyc klapy z wewnatrz)
teraz jak sprawdzic zamek kierowcy:
-wyciagamy kluczyki ze stacyjki
-wysiadamy z auta
-zamykamy drzwi kierowcy(uwaga nie zamykamy z kluczyka ani na pilot tylko poprostu kłap)
- i teraz obserwujemy co sie dzieje z lampka w wewnątrz auta
-jesli gaśnie w ciagu sekundy po zamknieciu drzwi tzn ze mamy problem własnie z którym ze styków w zamku kierowcy
- jesli gasnie po około 10- 15 s jest wporzadku
to chyba tyle Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
sprawdzone z autopsji
|
Heh nic nie odłączałem. Wiem, że są opcje otwarcia własnie z zewnątrz przyciskiem, ze środka z konsoli oraz z pilota. Niestety dwie opcje z 3 mi padły otwieram tylko bagażnik z pilota. A światełko gasi mi się 10-15 sekund - także z Twoich autopsji wynika, że wszystko z zamkiem kierowcy jest okey. Miałem to rozebrać, ale pogoda u mnie jakaś taka do dupy i aby go przeczyścić bądź zaizolować trochę pracy jest więc poczekam na cieplejsze dni wezmę się za to i będę pisał w razie jakiejkolwiek potrzeby
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.