Nie robię tego auta na sprzedaż tylko dla siebie. A co uszkodzeń to zależy co kto uważa za poważne. Dla mnie to auto nie jest bardzo rozbite. Parę części się wymieni i będzie jak nowe. Kupując je spodziewałem się , że będę je musiał wstawić na płytę i ponaciągać, a jak porozbierałem to wstępne oględziny wykazały, że podłużnice są nienaruszone, żadna poducha nie poszła, nawet kurtyny, nawet osłona słupka ( słupek w górnej części wyrwało ) jest tylko delikatnie pęknięta w dolnym rogu.
Ale najbardziej podoba mi sie jak byli znajomi i kiedy auto było w stanie jak przywiozłem to mówili ze lekko, a jak porozbierałem przygotowując do naprawy to już im wyglądało na wrak, nawet odkręcenie błotnika działa na ludzi odstraszająco. A już ubawiłem się jak jedna znajoma zajrzała do środka i stwierdziła, że auta sie nie da naprawić bo zastała taki widok. Zaznaczam, ze środek oprócz pokazanego pęknięcia deski przed demontażem był w stanie idealnym
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A niestety dla mnie najwiekszym jego plusem jest, ze ja i moja rodzina bedziemy jezdzic wygodnym i bezpiecznym samochodem za polowe jego wartosci.