Cytat:
|
Trzyma dobrze, wysokość przycisku 3,1mm on tylko delikatnie wystaje z obudowy, więc przy naciskaniu jest idealnie. Przy nasikaniu skok przycisku taki że chowa się cały w obudowie, wdusić się już mocniej opuszkiem palca nie da. W obudowie jest dość dużo miejsca, przyciski, rezystory i klej się mieszczą. Z obudowy wyprowadziłem krótki przewód zakończony wtykiem jak na foto. Gniazdo umieściłem na przewodzie do GEM. Tak że mam całość demontowalną ;-)
|
Spod kierownicy pociągnąłeś kabelek?. Ja już mam wszystko, gotowe z tym, że na razie na płytce stykowej. Wpiąłem się w kabelki pod kierownicą. A na płytce stykowej na razie sobie przetestuje. W teście przełączników w autku każdy przycisk działa prawidłowo (jest piknięcie). Jak będzie ok, to będę przerabiać pilota. Nie ukrywam, że lepiej by było jak by przycisk wystawał, ale nie mogę nic lepszego znaleźć. No ale te microswitche są pstrykalne i generalnie fajnie chodzą, lekko. Pokaż jakieś zdjęcia twojego przerobionego pilota? Z środka też jak możesz.