View Single Post
Stary 20-05-2014, 22:56   #3
wrzoch
ford::expert

Imię: Ł
Model: Kuga Mk3
Silnik: 2.5 FHEV AWD
Rocznik: 2023
Domyślnie Odp: Czujnik zapięcia pasów bezpieczeństwa

Cytat:
Napisał MaXyM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wlasciwie to popelniasz jeden z wykroczen ktory ew potwierdzi teorie selekcji naturalnej. ale ogolnie mnie wk takie ignoranckie podejscie a ty na dodatek radzisz innym.
Właśnie dla takich ludzi jak Twój przedmówca powinny być zmodyfikowane szkolenia na kierowców tak jak ma to miejsce w krajach skandynawskich na przykład. Jakby raz wsiadł do symulatora dachowania albo nawet symulatora uderzenia w przeszkodę, który rozpędza się do ... niecałych 20km/h to pewnie zmieniłby zdanie, szczególnie jakby sobie porównał to do prędkości z jakimi się zazwyczaj przemieszcza. Chyba, że urodził się na Kryptonie.

Bardzo duża ilość wypadków zdarza się w okolicach najbliższych domu. Wydaje nam się, że je znamy, czujemy się tam bezpieczni i tracimy czujność.

Ale żyjemy w kraju w jakim żyjemy, gdzie ostatnio usłyszałem ciekawszą teorię. Na pytanie dlaczego nie wozisz dzieciaków w fotelikach (2 i 5 lat) pada odpowiedź - "Bóg dał, Bóg zabierze ... jak będzie chciał". No i polemizuj z takim.

Kontakt: wrzoch(at)gmail.com
wrzoch jest offline   Odpowiedź z Cytatem