View Single Post
Stary 23-05-2014, 08:43   #28
hak64
ford::advanced

Imię: Henryk
Model: inny
Silnik: 3,6
Rocznik: 61
Domyślnie Odp: Zapinanie pasów bezpieczeństwa a wolność wyboru.

Cytat:
Napisał TOMGOL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ty miałeś fanaberie jazdy bez pasów, ja mam taką aby moja kasa która idzie np na utrzymanie szpitali, różnych służb nie była marnowana w taki sposób. Może brutalne ale cóż.
No cóż, ja też brutalnie. Powiedz to tym, których dzieci skoczyły do zbyt płytkiej wody, spadły z drzewa, albo uszkodziły się na 1000 innych sposóbów. Przecież to nie żaby, nie małpy, a lecząc je płacimy za bezmyślność ich rodziców. Powiedz to także tym, którzy zakazując aborcji z przyczyn medycznych doprowadzają do narodzin dzieci wymagających permanentnego leczenia, permanentnej i dożywotnej opieki oraz rent i świadczeń dla ich opiekunów. Dorzuć do tego jeszcze tych, którzy z najprzeróżniejszych pobudek, poprzecinali sobie żyły, zjedli trudkę na szczury, skoczyli z dachu. Przecież oni chcieli ze sobą skończyć i odciążyć społeczeństwo od swego bytu, a my na siłę ich uszczęśliwiamy utrzymując przy życiu i wydając na to ciężko zarobione pieniądze.