View Single Post
Stary 25-05-2014, 13:56   #152
marlon7676
ford::advanced

Imię: Artur
Model: Focus MK2 FL.
Silnik: 1,6 Duratec (100KM)
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Filtr kabinowy - jak wymienić i gdzie go szukać

Dla mnie to tez taki montaz byl oczywisty, ale po wczorajszej lekturze troche zglupialem, i mialem wielki dylemat. Co prawda, cztero-pack browarka przy wymianie idzie, ale zeby strzalki mylic Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Juz myslelem, ze zle wkladam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No to w tym opisie jest blad http://www.fordclubpolska.org/porady...fusion&type=43 - punkt 15
bo sugerowane jest wlozenie filtra ze strzalka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. w kierunku jazdy, czyli odwrotnie !
Moze w FUSION'ie jest inaczej, ale wyglada raczej na takie same rozwiazanie jak w Mondku[/QUOTE]

Potwierdzam , wczoraj odgrzybiałem klimę i wymieniałem filtr , i przy wyciąganiu starego zwróciłem uwagę na strzałkę i była odwrotnie niż w tym opisie , co zresztą wydaje się być logiczne.....Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
marlon7676 jest offline   Odpowiedź z Cytatem