Cytat:
A po co koniecznie mają być z mk4? Jak rozstaw śrub będzie pasował w zwrotnicy, to zrobić przeszczep i tyle Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A w Bytomiu najczęściej jestem wcześnie rano, szanuję sen ludzi i ich nie budzę porannymi telefonami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Najlepiej to zostawie juz to Mackowi z HotHatch
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I tak jeszcze kilka rzeczy jest do zrobienia, jeszcze autko nie skonczone, jezdze juz nim ale jeszcze trzeba podpiac czujnik temperatury, wentylator chlodnicy trzeba podpiac pod kompa bo narazie mam na przycisk w aucie itd, itp
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A zalezy w jakich godzinach jestes w Bytomiu bo ja rano ok. 10.00 - 11.00 wracam z roboty po nocce