View Single Post
Stary 27-05-2014, 11:46   #50
Dombek
FCP member

Imię: Dominik
Model: Mondeo MK V
Silnik: 2.0 TDCI 180KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Zapinanie pasów bezpieczeństwa a wolność wyboru.

Ok może i fachowcem nie jestem mówię co widziałem a ślepy raczej nie jestem. Ale za to Ty Kolego skoro jesteś specjalistą to może byś co niektórym wytłumaczył ze nie ma czegoś takiego jak wolność wyboru i ze jak są pasy to należy zapinac. No chyba ze 18'sto letnie doświadczenie w policji nauczyło Cię jazdy bez pasów i może zaraz powiesz ze tak można. A poza tym jak wytlumaczysz przypadki gdzie udowodnione jest to iż przez kierowcę bez pasów ktoś zginął. I skąd wiesz ze moje oskarżenia są bezpodstawne?

Bump:
Cytat:
Napisał PAFFCIO Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Po pierwsze grzeczniej, bo WOLNOŚĆ wypowiedzi i wyrażania opinii, z której korzystasz wymaga szacunku dla opinii innych, którą jak widzę z Twojej wypowiedzi masz w ... "poważaniu"
Po pierwsze nie mam nikogo w "powazaniu" po drugie wiem o co Ci chodzi w Twoich wypowiedziach ale po trzecie takie mamy mamy prawo w naszym kraju ze jak pasy są to trza je zapinac a takiego prawa nie wymyśliła krowa.Ja wiem ok Ty chcesz jeździć bez pasow bo to Twój wybór a za jakiś czas ktoś wyskoczy z tematem ze on chce jeździć na bani bo to jego wybór i świadomie się na to decyduje. Wybór wyborem a prawo prawem.
Dombek jest offline   Odpowiedź z Cytatem