View Single Post
Stary 28-05-2014, 13:28   #1460
Lucek

Domyślnie Odp: Dolnośląskie spoty,zloty i inne bzdury;)

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Siostra było jak zawsze mega a my szaleni jesteśmy. Weronika chciała spędzić 18 w pewnym gronie i nam się to udało hehe.

Czekam na film jak wera rozpakowuje prezent to było coś złość łzy groźba że śpię na wycieraczce eh Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Magi miło było was i KaSzki ponownie zobaczyć pogadać pośmiać się. Mam nadzieje że Martynkę rączki po 1/2/3 ziummm nie bolały oj mała jest pełna energij.
Jitter super że i ciebie udało się ściągnąć pogadać napić się i pośmiać. Fajnie się razem wracało i wzajemnie wyprzedzało lecz foczke trza było zatankować Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No no i lodówka daje radę 140 i jedzie heh

Impreza super śmiech spacer piwko w wybornym towarzystwie i co nieco czystej na czysto Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Co prawda tym razem zimnego Leszka nie było ale za to był Gorący i wilgotny Krzyś oraz mokra wilgotna Weronika wprost z beczki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. hihi Świeżo zatopiona przeze mnie i Jittera ( tylko czemu ja byłem mokry a on cwany suchy ) nie ma co było jak zawsze zacnie.

Czekam na fotki i filmik Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Lucek ; 31-05-2014 o 21:55
  Odpowiedź z Cytatem