Cytat:
|
Nie kombinuj, bo przekombinujesz
|
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
wystarczy poszukać Prawa o Ruchu Drogowym
|
Może nie uwierzysz, ale szukałem cały dzień jakichkolwiek informacji mówiących o kolorze klosza kierunku przedniego i nie znalazłem nic, stąd mój wpis na forum
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W każdym razie dzięki za odpowiedzi. Co prawda wiedziałem na czym polega asymetryczność, nie wiem jedynie czy istnieje możliwość przekalibrowania symetrycznych na asymetryczne poprzez odpowiednie ustawienie lustra. Jednak na razie USA sobie odpuszczę.
Cytat:
|
Kierunkowskazy nie mogą być połączone z żadnym innym światłem, czy to pozycyjne, czy stop
|
Wszystko wskazuje na to, że akurat w focusie nie jest to połączone. Różnice jakie zauważyłem to kolor lampki pozycji (chociaż chyba nie wszystkie modele), kolor klosza kierunku, boczne odbłyski, symetryczność i nie jestem pewien czy amerykańce mają regulację wysokości. W każdym razie tak jak napisałem wyżej na razie daruje sobie import, dzięki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@kacper69 Dostałem od sprzedawcy homologację na te lampy z której wynika, że to E4 czyli Holandia. Jakby ktoś się odważył kupić to prosiłbym o podzielenie się wrażeniami