Temat: [Mondeo 2007-2014] Doinstalowanie modułu BT/VC
View Single Post
Stary 30-05-2014, 09:41   #1888
jvras
ford::average

Model: Mondeo Mk4
Silnik: 2.0 TDCi 140KM
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Doinstalowanie modułu BT/VC

Cytat:
Napisał sagittarius82 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Spis telefonu zarówno na NX jak i na Conversie pojawia się po ok. minucie, może dwóch, od połączenia telefonu z radiem, może jesteś zbyt niecierpliwy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Spróbuj ponownie sparować telefon z radiem i nadać NXowi odpowiednie uprawnienia - m.in. dostęp do książki (po poprawnym sparowaniu pokazuje się na telefonie takie zapytanie).
Niecierpliwość mi nie grozi, nawet po kilkunastu minutach jazdy spis telefonów nie pojawia się na Conversie. Na poprzednim module był "wyszarzony" dopóki się nie załadował, teraz nie pojawia się wcale.
Robiłem ponowne parowanie telefonu z radiem z nadaniem uprawnień do książki. Zresztą radio (NX) wyświetla poprawnie książkę telefoniczną, to Converse utracił dostęp do spisu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Próbowałem też z innym telefonem, efekt ten sam - spis telefonów jest na NX, a na Conversie nie ma.
Jak kolega orion512 ukończy swój soft do Conversa (http://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=197422) to postaram się go załadować i mam nadzieję że to pomoże Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jvras jest offline   Odpowiedź z Cytatem