Cytat:
Spis telefonu zarówno na NX jak i na Conversie pojawia się po ok. minucie, może dwóch, od połączenia telefonu z radiem, może jesteś zbyt niecierpliwy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Spróbuj ponownie sparować telefon z radiem i nadać NXowi odpowiednie uprawnienia - m.in. dostęp do książki (po poprawnym sparowaniu pokazuje się na telefonie takie zapytanie).
|
Niecierpliwość mi nie grozi, nawet po kilkunastu minutach jazdy spis telefonów nie pojawia się na Conversie. Na poprzednim module był "wyszarzony" dopóki się nie załadował, teraz nie pojawia się wcale.
Robiłem ponowne parowanie telefonu z radiem z nadaniem uprawnień do książki. Zresztą radio (NX) wyświetla poprawnie książkę telefoniczną, to Converse utracił dostęp do spisu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Próbowałem też z innym telefonem, efekt ten sam - spis telefonów jest na NX, a na Conversie nie ma.
Jak kolega orion512 ukończy swój soft do Conversa (
http://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=197422) to postaram się go załadować i mam nadzieję że to pomoże
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.