"Poniżej 1,5 tys. szkoda dwumasy.. "- zgadzam sie z Toba, ale gdzie jest rozsadny max 2,5 wg wykresow czy moze do 3,5 krecic ... ?
"Ja miałem lany tylko ford formula 5w30 i przy 190tys. silnik jak żyleta
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum." - podejrzewam ze mam ten sam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ten olej idzie kupic poza serwisem forda ?
"A nie słyszysz czasem świstu turbiny zamiast tego metalicznego dźwięku ??" Swist turbiny lub czegos to wydaje mi sie ze slysze ale na zimnym silniku
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Natomiast ten dzwiek jest slyszalny tylko przy wylaczaniu auto jak sie silnik zatelepie jak to w dieselu to czasami tez slychac taki metaliczny dzwiek jakbys czyms metalicznym zatelepal
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., ale moze wylaczenie na sprzegle to wyeliminuje ... zaczne testy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzieks