View Single Post
Stary 31-05-2014, 21:24   #116
ojciec25
ford::amateur

Imię: Damian
Model: focus mk3
Silnik: 1.6 ecoboost
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Jaki wyświetlacz komputera pokładowego?

Cytat:
Napisał Polarny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Panowie ja uważam, że szkoda czasu i zachodu by przejmować się tym, że Ford już nie daje dużego wyświetlacza. Nie mamy wplywu na tą decyzję i salon także. Tak sobie wymyślili księgowi Forda i koniec. Ostatnio widziałem Heka STka i co? Też mu wsadzili mały wyświetlacz. Uważam, że tutaj już kompletnie przesadzili, bo do flagowego modelu powinni już takie rzeczy dawać, ale cóż.

Ważne jest jednak to, że wymiana licznika to zerowy problem. Jest plug&play. Kwestia złapania licznika w dobrej cenie i po sprawie. Wymiana trwa od dosłownie minutę, więc nie ma się co martwić.
Co do plug&play to chyba nie do końca. Pozostaje kwestia przebiegu. Apropos wymiany pytałem sie w aso i oprócz tego, że nie jest to możliwe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to ponoć są jakieś problemy z kompatybilnością. Jak dla mnie jest to bzdura nieprzeciętna, no ale przecież jasnie oświecony serwis wie lepiej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ojciec25 jest offline   Odpowiedź z Cytatem