View Single Post
Stary 01-06-2014, 11:13   #119
Polarny
ford::professional

Model: Mondeo Mk5
Silnik: 2.0 TDCI @205KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Jaki wyświetlacz komputera pokładowego?

Cytat:
Napisał ojciec25 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do plug&play to chyba nie do końca. Pozostaje kwestia przebiegu. Apropos wymiany pytałem sie w aso i oprócz tego, że nie jest to możliwe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to ponoć są jakieś problemy z kompatybilnością. Jak dla mnie jest to bzdura nieprzeciętna, no ale przecież jasnie oświecony serwis wie lepiej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jest plug&play, bo sam robiłem u siebie. Korekta przebiegu do Twojego pierwotnego to przecież nie problem? 70 zł i zrobione.

Cytat:
Napisał mayak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pochwal się efektami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Proszę: http://forum.fordclubpolska.org/show...&postcount=220
Ogólnie - wreszcie auto potrafi odpychać się od asfaltu.
Polarny jest offline   Odpowiedź z Cytatem