Strona z dodawaniem logów nie działa prawidłowo, po wpisaniu mojego maila nie dostaje żadnego linka do rejestracji. (probowalem na 3 roznych kompach i przegladarkach i adresach email)
Mam prośbę czy ktoś mógłby zamieścić poniższe logi w moim imieniu ?
Dziś wykonałem dwie próby:
1 - zaślepiłem śrubką wężyk idący z EGR , efekt taki że auto ciut szybciej wchodzi na obroty
2 - odpiąłem przepływkę , oprócz błedu w vag i stałej wartości w MAF (539mgr) auto stało się znacznie żywsze już od około 1400 obr., ciągnie szybciej niż do tej pory ale znów tylko do 3 tys. obrotów
Wyciągnałem przepływkę i jeszcze raz delikatnie przeczyściłem pędzelkiem benzyną ekstrakcyjną.
Stan aktualny: odpięta przepływka, zaślepiony egr: auto nie faluje, nie szarpie, nie kopci... płynnie przyspiesza choć tylko w początkowej fazie, jedzie
max 100 km/h
A teraz vag wywala mi błąd :
00553 - Mass Air Flow Sensor (G70) 27-10 - Implausible Signal - Intermittent
Pięknie prawdopodobnie właśnie uszkodziłem sprawną przepływkę. (choć to nie ona jest tu głównym problemem)
ps
proszę zamieście te logi w moim imieniu bo nie ruszę dalej z miejsca (sa w postaci TXT i czywiscie trzeba zmienic rozszerzenie na csv)
do przeglądanie logów znalazłem cos takiego
http://vcviewer.com/publicViewer.aspx
Bump: Nowe info z dzisiaj, zacząłem odpinać i sprawdzać po kolei wężyki, sprawdziłem kilka po czym zdejmując jeden z N75 ułamałem króciec ( to jest ten na samym dole idący do trójnika)
mam dokładnie taki elektrozawór (Pierburg) jak w załączniku