Cytat:
Też tak kiedyś myślałem... dopóki złodzieje nie wyczyścili mi auta z czegoś porządniejszego. Od tamtego czasu - mam ori kaseciaka RDS 5000. W czerwcu jedyne co zrobię to zamienie na model 6000CD.
|
Zdarza się, mojemu bratu też okradli auto i to praktycznie pod domem, szczęście w nieszczęściu, że wzmacniacze miał zabudowane i przykręcone w bagażniku bo to by była dopiero strata.
Cytat:
Z resztą, z nagłośnieniem to jest niekończąca się opowieść. ile byś nie wydał to i tak można wydać więcej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Niech kupi i zobaczy jak mu się to widzi. Będzie mu za mało to będzie zmieniał, na siłę nikogo nie uszczęśliwisz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Niby tak, lecz ja nie miałem na myśli by kupował nie wiadomo jakie radio, ale coś porządniejszego od tego które napisał. Na nagłośnienie trzeba mieć pieniądze i to nie małe by naprawdę fajnie grało, a radio, wzmacniacz czy 'tuba' to dopiero początek zabawy.
Cytat:
Przejściówka kupiona (19zł), radio zamontowane. Zdziwiłem się jak banalna była wymiana Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. aha musiałem dokupić jeszcze przejściówkę wtyku anteny (4zł).
Na ten miesiąc finansowy wyposażyłem się w CB radio, ale w następnym miesiącu planuje taki zestaw na przód: 2x woofer (phonocar td-line), 2x tweeter, 2x dystans i 2x zwrotnica. Co o nim myślicie?
|
Nie wiele drożej, ale za to lepiej
http://allegro.pl/hertz-dcx-165-3-gl...267602590.html