Witam,
Odgrzeje temat mimo, że przeczytałem już kilka tematów ale nie do końca odpowiednio wyczerpujących. Sprawa dotyczy właśnie FFII FL i podgrzewanych luster. Tak sie składa ze jestem posiadaczem podstawowej wersji FF mk2 FL. Dokonałem już kilku modów wiec i ten będzie kolejnym ale mam w związku z tym modem pare pytań dla tych co robili to samo. Do rzeczy:
Jak już wspomniałem mam podstawowa wersje wyposażenia z elektrycznie sterowanymi lusterkami wiec sprawdziłem sobie czy moje wkłady lusterek maja zamontowane już maty grzewcze ew czy muszę kupić sobie takie podgrzewane i po zdjęciu lustra okazuje sie ze TAK MAM co przedstawia foto
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak widac na tym zdjęciu są odpowiednie dwa piny do podpiecia kabli zasilający te maty.
Niestety jak widać na tym zdjęciu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
instalacja w lustrach jest pociągnięta tylko do sterowania lustrami (3 przewody) i do kierunku (2 przewody). Nie ma właśnie tych dwóch co widać u kolegi na zdjęciach (Radek thx za zdjęcia)
Z dorobieniem takich dwóch kabelkow nie ma problemu ale pytanie czy w FFII FL instalacja jest pociągnięta np do narożnika drzwi a tylko od narożnika trzeba sobie pociągnąć (w audi tak miałem moze ford tez tak ma). Zrobiłem tez zdjęcie narożnika i kostki w niej gdzie widac ze od góry w stronę luster wychodzi tylko 5 kabli
Na moze jest tak jak z instalacja pod halogeny? Mało kto je ma a instalacja jest doprowadzona. I wystarczy tylko wpiac do kostki dwa przewody i będzie już full instalacja.
Jesli nie ma wogole to moze ktoś już ciągnął kable i by zapodał jakieś foto wraz z foto podlaczeniem pod przycisk grzania tylnej szyby (bo przecież tak sie uruchamia)
Dzięki za zainteresowanie
==============
Wysłane z iPhone'a