Temat: [Mondeo 2000-2007] Jaki zestaw hamulców?
View Single Post
Stary 12-06-2014, 12:08   #262
pablolinda
ford::advanced

Imię: Paweł
Model: MONDEO MK3
Silnik: TDCi 115KM
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: Jaki zestaw hamulców?

Jak nic to muszą być jakieś podróbki druga ma takiego babola. A na brzegu jest tylko takie coś wydzierane jak na ostatnim zdjęciu a powinien być chyba jakiś kod do sprawdzenia oryginalności bo kolega pawpor ma w stopce link do ich sprawdzenia i ten kod chyba jet za krótki.

Cytat:
Napisał pawpor Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a w sklepie jednego dnia zamówiłem drugiego odebrałem - to tak jak u nas Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jednego dnia zamawiasz, kolejnego kurier przynosi do domu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Są i będą dobrze pracować z Ferodo. Myślę, że w takim wypadku nie powinno być problemu ze zwrotem (przynajmniej my nigdy nie robimy, nawet jak ktoś u nas w sklepie kupuje)
Co do zwrotu to cytuje co napisał : Ze zwrotami są teraz straszne
kombinacje ze względu na urząd skarbowy (dużo papierów do wypełnienia)
Ale trudno nie moja wina że takie mu sprzedali albo z taką hurtownia współpracuje.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg SAM_0380.jpg (30.9 KB, 62 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg SAM_0379.jpg (61.5 KB, 75 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg SAM_0383.jpg (25.7 KB, 63 wyświetleń)

Ostatnio edytowane przez pablolinda ; 12-06-2014 o 13:27
pablolinda jest offline   Odpowiedź z Cytatem