Odp: Gdzie dobre warsztaty w Szczecinie
Witam Państwa. Chciałbym wszystkich przestrzec przed KJB na ul.Lukasińskiego. Jakiś czas temu wymieniałem tam część do swojego samochodu, z racji niedostępności nowej, warsztat zakupił używkę i zamontował. Na drugi dzień olej lał się niemiłosiernie. Pojechałem z reklamacją i musiałem dopłacać 100 złotych za niekompetencje tych ludzi. Teraz druga sprawa. Wymieniałem ostatnio u nich zawór. Okazało się, że próbowano mnie oszukać, mówiąc że kupiona prze zemnie część jest wadliwa. Na ich nieszczęście po kupnie czyściłem ją i konserwowałem, więc od razu musiałem ich ustawiać do pionu. Wyszło na to że zmontowali z dwóch(stara i nowa) jedną po moich sugestiach. Po miesiącu znów leci olej. Niestety nie posiadam faktury. Wspomnę jeszcze o bardzo wysokich kosztach naprawy u nich. Prawdopodobnie zostały uszkodzone węże doprowadzające olej. Więc odradzam z całego serca kolegom z tego forum. Chyba, że po naprawie bierzecie auto, jeździcie i dopiero po miesiącu im płacicie. Przestrzegam wszystkich przed oddawaniem auta do KJB na ul.Lukasińskiego. Mam nadzieję, że po długości tego postu widać jak bardzo jestem na nich zawiedziony i co tu dużo mówić, wku*wiony.
Pozdrawiam
|