Cytat:
|
Jeśli chcesz efekt wet look to Poorboy's World Nattys Paste Wax Red (na ciemnych lakierach). Dobry stosunek jakości do ceny (ok.85zł).
Jeśli na bardzo długo, to nieśmiertelny Collinite 746s (ok.80zł)
Jeśli z przytupem i na jakiś czas (nawet 2-3 miesiące), to HD Cleans + Glasur od Zymola (550zł).
Jeśli efekt wow i nie na długo to cleaner fluid regular i swissvox concorso (200ml wosku + cleaner ok 1000zł).
Możliwości jest wiele. Wszystko zależy od ceny i co chcesz osiągnąć np. trwałość, wygląd. Ważny też jest kolor auta.
|
Jesli kolega ma ciemne auto to polecil bym Black Hole i nattysa ale Blue nie red
nieśmiertelne colli zamienił bym na Fusso czego bo wszędzie tylko colli colli colli
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
z typ przytupem to sądzę że wystarczył by Carbon a cena zestawu spadnie do ok. 300zl
No z tym efektem WOW to chyba tylko w portfelu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wiem wiem o co chodzi ale wg. mnie nie warto, choć są zwolennicy nawet CR-a
Ale dość może tego OffTopa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.