W mondku po lifcie antena jest w tylnej szybie i do tej anteny sa dwa moduły które sa przy zawiasach na środku pod plastikami
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ,Jeden jest czarny a drugi czerwony i jeden z nich jest ze wzmacniaczem antenowym
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ,Wiem bo jak wymieniałem soniaka na navi pionka to po wymianie słabo odbierały stacje i musiałem zastosować separator z dwoma wyjsciami fakra (bo soniak ma dwa wyjscia antenowe) i z kablem podajacym zasilanie na anteny! Działa teraz rewelacyjnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Czyli jak u ciebie ucieka sygnał stacji lub jest słaby to może być coś z tymi modułami albo z kablami lub zaśniedziały gdzieś styki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .Masz zdjęcia modułów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.