Temat: [Mondeo 2007-2014] Tips & tricks
View Single Post
Stary 17-06-2014, 22:19   #512
dario6273
ford::professional

Imię: Darek
Model: KUGA MK2 ST Line
Silnik: 2.0Tdci-200Km/450N
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Tips & tricks

W mondku po lifcie antena jest w tylnej szybie i do tej anteny sa dwa moduły które sa przy zawiasach na środku pod plastikami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ,Jeden jest czarny a drugi czerwony i jeden z nich jest ze wzmacniaczem antenowymGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ,Wiem bo jak wymieniałem soniaka na navi pionka to po wymianie słabo odbierały stacje i musiałem zastosować separator z dwoma wyjsciami fakra (bo soniak ma dwa wyjscia antenowe) i z kablem podajacym zasilanie na anteny! Działa teraz rewelacyjnieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Czyli jak u ciebie ucieka sygnał stacji lub jest słaby to może być coś z tymi modułami albo z kablami lub zaśniedziały gdzieś stykiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .Masz zdjęcia modułówGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg DSC_0328.jpg (91.9 KB, 231 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg DSC_0330.jpg (89.5 KB, 211 wyświetleń)
dario6273 jest offline   Odpowiedź z Cytatem