Witam,
Potrzebowałbym namiary na w miarę tanią diagnostykę komputerową. Świeci mi kontrolka ABS i chciałbym wiedzieć który czujnik ewentualnie zlecić wymianę. W warsztacie w chorzowie powiedzieli mi, że diagnostyka 80-120 zł w zależności czy będzie u nich naprawiane, a sama wymiana 150-300 zł (obie ceny wydają mi się wysokie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
Warsztat fordsławek z Katowic diagnostyke wycenił na 140zł a samą wymianę od 10 - 200 zł. Macie jeszcze jakieś dobre, sprawdzone propozycje? Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.
Miejscowość: raczej cały GOP, najlepiej jak najbliżej Chorzowa, Świętochłowic
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Samochód to Focus 1.8 TDDI '03r.
Druga sprawa to klimatyzacja - generalnie nie działa mi odkąd kupiłem samochód (prawie 3 lata), jakoś ciągle odkładam to żeby się dowiedzieć co i za ile jest grane. Jakiś godny polecenia serwis w którym nie oszukają za bardzo na naprawie zielonego w temacie? Nie wiem czy wystarczy napełnić, odgrzybić i uszczelnić czy może cała sprężarka jest martwa i z jakim wydatkiem się liczyć, aby przywrócić ją do życia.
Z góry serdecznie dziekuję za pomoc
Pozdrawiam